Aflați cum pentru a juca blackjack, precum și reguli și strategii pentru a câștiga la jocul de cărți

Aflați cum pentru a juca blackjack, precum și reguli și strategii pentru a câștiga la jocul de cărți

Nu există nici o limită la numărul de ori o mână de ajutor pot împărți, dacă în continuare cărți de aceeași valoare sunt tratate la oricare mână. O pereche de Ași, care este împărțit vor primi doar o singură carte fiecare, iar în total nu va conta ca un Blackjack dacă o zece este apoi tratate. Înainte de a intra în joc de strategie, doar un cuvânt sau două pentru incepatori pe cât de real joc este jucat.

Masa în sine este de multe ori un semi-cerc în jurul căreia jucătorii sunt așezați. Într-un multi-pantof joc toate cărțile împărțite cu fața în sus, două pentru un jucător.

Șaptesprezece este o mână slabă, așa că, dacă dealer-ul este permis pentru a încerca să îmbunătățească moale 17 mâini, face jocul mai greu. Când un dealer este permis a lovit moale 17, se adaugă aproximativ 0,2% la casa avantaj. Când dealer-ul apare un As, el va oferi o "Asigurare" pentru jucători. Asigurare de pariuri pot fi făcute de pariuri de până la jumătate din pariul inițial în sumă de asigurare de pariuri dungă în fața pariul. Un jucător 9, 10, sau 11 va fi întotdeauna un bun dublu atunci când un dealerului este un 3, 4, 5, sau 6.

Dealer-ul este apoi necesar pentru a juca mâna într-un mod foarte specific, fără alegeri permis. O mână moale este orice parte în cazul în care un As poate fi considerat ca fie 1 sau 11, fără a merge peste 21. Numele reflectă faptul că o parte nu se poate rupe dacă ai trage o altă carte. Crește șansele de a câștiga prin a învăța fundamentele de blackjack, plus unele de bază blackjack strategie în acest articol. Un cititor pe nume Jeff prevăzută o altă masă al meu strategie simplă, cu excepții în mici de imprimare.

Care ar putea fi de preferat dacă dealerul are o mână foarte puternică, ca un As. - Un târziu se predea permite jucătorului să se predea după verificarea hole card, dar înainte de dealer dezvăluie mâna lui sau a ei. Mulți jucători vizualiza devreme predea cât mai favorabil, mai ales dacă dealerul are un As.

În funcție de casino, unele va permite jucătorilor să-și reducă pierderile prin predarea jumătate pariurile lor după înțelegerea inițială.

Aces sunt în valoare de 1 sau 11, oricare dintre acestea face o mână mai bună. În primul rând, ca o regulă generală jucătorul nu ar trebui să ia de Asigurare.

De obicei, dealerul trebuie să lovească până când cărțile sale ajunge la o valoare totală de 17 sau mai mult. În unele cazinouri sau versiuni de joc, dacă un dealer este tratată o moale 17 (un ace plus carduri în valoare totală de șase puncte suplimentare) el trebuie, de asemenea, lovit. Dacă busturi dealer toți jucătorii activi în mână câștiga în mod automat.

O astfel de regula este că un jucător poate fi permis să se dubleze în jos, pe-o fracțiune de mână. Această regulă este avantajoasă pentru un jucător cu experiență, deoarece acestea pot avea un risc pe o mână bună.

Apoi, dealerul împarte cărțile – două dintre ele pentru fiecare jucător, inclusiv el însuși.


Mâna poate pierde împotriva dealer-ului, dar atunci s-ar putea acoperi pariul pierdut cu o victorie pe un pariu de asigurare.

Blackjack este un joc de cărți jucat între un jucător și dealer. Blackjack este jucat cu 1-8 pachete de 52 de cărți dintr-o cutie specială, numit un pantof. De cele mai multe ori punțile sunt amestecate după fiecare joc.

Dacă jucătorul intră în faliment, ei au pierdut deja pariul, chiar dacă dealer-ul merge bust la fel de bine.
Dacă dealer-ul merge peste 21 de ani, dealerul plateste fiecare jucător care a stat suma de care jucător pariu. Dacă dealerul se ridică la 21 de ani sau mai puțin, dealerul plătește pariul de orice jucător având un total mai mare (maximum 21) și colectează pariu de orice jucător având un total mai mic. Dacă există un stand-off (un jucător având același total ca dealer), nici chips-uri sunt plătite sau încasate. Actul de predare în blackjack înseamnă că veți primi jumătate din miză înapoi și să renunțe la mâna curentă.

Jucătorii trebuie să parieze înainte de a începe jocul. Semnalul în jocuri live este să val mâna pe cărțile tale.

Veți câștiga în mod automat, cu excepția cazului în care dealerul are același scor. Blackjack este probabil una dintre cele mai populare jocuri de cazino din lume. Scopul principal al acestui joc este pentru tine pentru a crea o de mână, a căror valoare totală este mai aproape de 21 decât mâna bancherului, dar fără a merge peste. Tot ce trebuie să faceți este de a bate dealerul de a avea o carte mai mare în total, fără a merge peste 21.

În acest moment, blackjack carte de joc reguli permite ca această parte să fie re-split. Această variație, de asemenea, schimburi avantaj la player, care este apoi capabil să utilizeze cele mai bune practici neîngrădit de restricții asupra lor de joc alegeri. Din aceasta cauza, multe jocuri restricționa opțiunile pentru ași, dar cel mai permite mai liberale divizare cu alte carduri. În scopul de a crea versiuni interesante de joc, dezvoltatorii și cazinouri utiliza diferite de blackjack carte de joc reguli.