BlackJack De Bază Ghid

casino

Un pariu de 10 $câștigă 15 dolari daca jucatorul trage un blackjack. Un jucător de blackjack bate orice dealer total, altele decât blackjack, inclusiv un traficant de trei sau mai multe carduri de 21 de ani.

După ce au fost amestecate, cărțile sunt plasate într-un recipient numit un pantof, de la care dealerul poate aluneca o carte la un moment dat. Singur sau dublu-deck games, cele mai frecvente în Nevada, dar, de asemenea, popular în Mississippi și în alte piețe, pot fi tratate de mâna dealerului. Blackjack este jucat cu unul sau mai multe standard de 52 de cărți, cu fiecare denumire atribuită o valoare punct.

Dacă strategia spune la dublu, dar aveți trei sau mai multe cărți, sau tabelul de norme nu permit moale dublare, apoi a lovit, cu excepția sta cu un soft de 18 ani. Asigurarea plătește 2 la 1 (de pariul inițial) în cazul în care dealerul are blackjack. Dacă dealerul nu are blackjack, jucătorul pierde asigurare. Pariul este stabilit apoi prin compararea jucător de cărți cu cărțile dealerului.

Nu dai bani la dealer (nu l-au acceptat). Din motive de securitate dealerii nu pot lua nimic ieșit din mâna unui jucător sau vice-versa. După ce pune banii pe simțit dealer-ul va pune pe masă pentru camerele de luat vederi pentru a vedea în mod clar cât de mult este și o groapă seful va veni peste și să verifice valoarea.

Dealer-ul va conta fise egal cu suma pe care ai cumpărat în și apăsați chips-uri spre tine.

Mâna ta este de a juca – te-Ai lovit la mână unul sau de mai multe ori și "arestat" sau ați ales să predați-vă de mână. Jucătorul trebuie să acționeze în primul rând, astfel încât, chiar dacă dealer-ul în cele din urmă busturi cum ai făcut-o, ei încă mai păstrează-ți banii pentru că ai arestat primul.
Cele mai multe cazinouri nu va permite "cash joacă" pariuri, așa că va trebui să lase dealer schimb de bani pentru chips-uri cazinou. Puteți face acest lucru pur și simplu de mers pe jos până la o masă introducerea banii pe simțit de masă.

Regi, regine, locașe și sunt fiecare în valoare de 10, și ași poate fi folosit ca 1 sau 11. Obiectivul jucătorului este de a trage cărți în valoare totală de aproape de 21, fără a merge peste, decât cărțile dealerului. Chiar dacă cei mai mulți jucători nu au calificare pentru a câștiga în mod constant, convingerea că blackjack poate fi bătut a fost suficient pentru a declanșa o explozie în joc. Blackjack este de departe cel mai popular joc de masă de cazino în Statele Unite, cu mai mulți jucători decât craps, ruletă și baccarat combinate.

Dacă atât un jucător și dealer-ul are blackjack, este egal sau împinge. Odată ce toate pariurile sunt plasate, dealerul va face cărțile pentru jucători. El va face două treceri în jurul mesei, începând de la stânga (dreapta), astfel încât jucătorii și dealer-toate au două cărți fiecare.
Dealer-ul va flip-una din cărțile sale de peste, expunerea valoarea sa ca "dealer de început". Multi dealeri va recomanda jucătorilor să ia de asigurare în cazul în care jucătorul are un blackjack.

Pariul este dublat, doar un singur card suplimentar este ocupat de jucător și dealer completează de mână. Jucătorul poate împărți cărțile sale atunci când primesc cărți de aceeași valoare (de exemplu, 6-6 sau J-Q), dublarea lui posibilitatea de a juca mâna respectivă. Jucătorul câștigă suma care a fost pariu că dacă valoarea totală din cărțile sale este mai aproape de 21 decât cea a dealer de cărți. Un alt mod de a câștiga este dacă dealer-ul merge peste 21 de ani, în timp ce jucătorul nu.